Uw bestelling word door GLS berzorgd op het door uw aangegeven bezorgadres. U kunt uw bestelling ook ophalen bij een van de GLS ophaallocaties bij uw in de buurt. 

Verzenden

Is uw bestelbedrag hoger dan €50,-? Dan zijn de verzendkosten binnen Nederland voor u gratis! Bij een bestelbedrag lager als €50,- brengen wij €5,79 in rekening. Kappersspullen.com streeft naar een zo snel mogelijke levertijd, in de meeste gevallen is uw pakketje binnen een dag na de verzendbevestiging geleverd (met uitzondering van zon- en feestdagen). Let op.. dit kan bij interieur artikelen altijd 3 tot 6 werkdagen duren. Ook kunt u bij 'opmerkingen' aangeven dat u uw pakketje op een andere gewenste bezorgdatum geleverd wilt krijgen. U kunt uw pakket volgen met het Track & Trace systeem van GLS https://www.gls-info.nl/. Voor bestellingen buiten Nederland rekenen wij ten alle tijden €12,- verzendkosten.

Bezorging door GLS

GLS verzorgt de verzending van al onze bestellingen (binnen Nederland en België). Indien u de eerste keer niet thuis bent, zal GLS de zending een werkdag later nogmaals aanbieden. Als blijkt dat u weer niet aanwezig bent wordt een werkdag later nogmaals een poging gedaan. Na een mislukte derde afleverpoging kunt u uw bestelling ophalen bij het dichtstbijzijnde ophaalpunt van GLS. U vindt dit adres via het Track & Trace systeem van GLS of op een notitie die GLS achter zal laten in uw brievenbus.

Verzending naar het buitenland
Uiteraard is het ook mogelijk om vanuit een ander land te bestellen of daar je bestelling te laten afleveren. Pakketten naar België worden geleverd met GLS. 

 

© 2014 - 2021 Kappersspullen.com | sitemap | rss