Algemene vragen of klachten

Heeft u vragen of heeft een klacht? Dan kunt u ons per e-mail of telefonisch bereiken. Telefoon: 045-5600611 (maandag t/m donderdag) van tussen 10.30 en 12.30 uur) e-mail: info@kappersspullen.com

Garantie 

U heeft bij kapperspullen.com het recht op de wettelijke garantie op de door u bestelde producten. U dient contact op te nemen met onze klantenservice om aanspraak te maken op uw garantie. Wij verzoeken u om geen product terug te sturen zonder een melding te maken bij de klantenservice. Bewaar altijd uw factuur en- of aankoopbewijs, zonder factuur of aankoopbewijs heeft u namelijk geen recht op garantie.

Herroepingsrecht

Als particuliere consument kunt u binnen 14 dagen kunt uw product zonder reden retourneren, mits de producten ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Indien het product toch beschadigd is, is het mogelijk dat wij u kosten in rekening brengen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Het herroepingsrecht verstrijkt 14 dagen nadat u of een door u aangewezen derde het product fysiek in bezit krijgt. 

Als uw retourzending bij ons in goede orde is ontvangen krijgt u het volledige aankoopbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor de retour van u thuis naar onze locatie zijn echter voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Neem voor het retourneren van uw bestelling altijd contact op met onze klantenservice via info@kappersspullen.com. U kunt binnen 14 dagen na de aankomst van de retourzending uw terugbetaling verwachten. 

Het herroepingsrecht betreft ook een aantal uitzonderingen. Bijvoorbeeld hygiëne artikelen (zoals scharen, borstels en tondeuses) kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is. Kappersinterieur kan niet geretourneerd worden. Dit wordt altijd per geval door onze klantenservice bepaald. Bedrijven die bij kappersspulllen.com inkopoen kunnen geen gebruik maken van herroepingsrecht.

Retour sturen 

Als u uw bestelling wenst retour te sturen, vragen wij u om eerst contact op te nemen met onze klantenservice (Tel: 045-5600611 of e-mail: info@kappersspullen.com). Onze klantenservice geeft u alle instructies om uw bestelling op de juiste manier te kunnen retourneren. De verzendkosten van de retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening!

Vergeet niet het pakket voldoende te frankeren!

Retourzendingen die ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd naar The Hair Company worden gestuurd, worden niet door ons geaccepteerd. Tevens dient het door u retour gezonden pakket duidelijk voorzien te zijn van uw naam als afzender, uw adres en verzonden te worden met barcode waarbij track en trace naar info@kappersspullen en tel: 0031(0)650502657 meegezonden dient te worden. Daarnaast raden we u aan om het pakket te verzekeren. U bent namelijk zelf aansprakelijk voor de retourzending.

Defect bij aankomst (DOA) 

Indien geconstateerd word door u dat een van de bestelde producten bij aankomst defect is, zal kappersspullen.com de producten kosteloos voor u omruilen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en zorg dat u een duidelijke uitleg hebt van het defect. Stuur nooit een bestelling retour zonder dat onze klantenservice u hiervoor toestemming heeft gegeven. 

Wij raden u met klem aan om bij levering van interieur altijd in het bijzijn van de vervoerder het product te controleren op gebreken, heeft uw interieur schade of gebreken bij aflevering? Weiger dan de levering en laat het mee retour nemen door de vervoerder.

© 2014 - 2024 Kappersspullen.com | sitemap | rss