Betalingsmogelijkheden
Wij willen dat u veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken wij alleen betaalsystemen die het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vindt u alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat u de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij u past.

 

iDEAL 
De meest gebruikte betaalmethode in Nederland is iDEAL. U hoeft hiervoor geen speciale account aan te maken of een extra dienst af te sluiten. iDEAL is als internet bankieren en verloopt dan ook via de vertrouwde en veilige betaalomgeving van uw bank. Wij ontvangen direct een bevestiging van uw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van uw bestelling. Betalen met iDEAL is gratis, snel en veilig.
 
Creditcard  
U betaalt uw bestelling via uw MasterCard of Visa creditcard. De betaling vindt plaats via een beveiligde SSL verbinding. Wij ontvangen direct een bevestiging van uw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van uw bestelling.
 
PayPal 
U betaalt uw bestelling via PayPal. Met PayPal kunt u al uw online aankopen betalen door alleen uw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via uw mobiel of tablet met de PayPal-app. Wij ontvangen direct een bevestiging van uw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van uw bestelling.
 
Bancontact 
U betaalt uw bestelling via Bancontact. Bancontact is alleen beschikbaar voor Belgische rekeningen. Wij ontvangen direct een bevestiging van uw betaling en kunnen hierdoor direct overgaan tot het verwerken van uw bestelling. Betalen met Bancontact is gratis, snel en veilig.
 
Vooruitbetaling
U schrijft het totale orderbedrag eenmalig over via een reguliere bankoverschrijving. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van uw betaling kan oplopen tussen de 3-8 werkdagen. Kiest u voor deze optie, dan wordt u via onze site naar de beveiligde pagina van het betaalplatform van Docdata geleid. Hiermee betaalt u gegarandeerd veilig en snel. Uw gegevens blijven veilig en beschermd voor externe partijen.

Buitenlandse betaalmethoden
Betaald u vanuit het buitenland of via een buitenlandse rekening? Met Sofortüberweisung (SOFORT Banking) kunt u gemakkelijk vanuit het buitenland betalen.

Betalen bij afhalen

Met deze optie kunt u een bestelling plaatsen, wij zetten uw bestelling voor u klaar en u kunt het komen ophalen in onze vestiging in Heerlen. U betaald dan tijdens het afhalen.

 

 

Bankrekening kappersspullen.com

IBAN: NL83RABO0138888787 

BIC nummer: RABONL2U 

Banknaam: Rabobank

© 2014 - 2024 Kappersspullen.com | sitemap | rss