Met ruim 60 jaar ervaring in het kappersvak en het inrichten van talloze salons kun je makkelijk zeggen dat je bij www.kappersspullen.com aan het juiste adres bent. Wij kunnen u helpen bij het inrichten van uw hele salon, toch geen compleet interieur nodig maar een losse wasunit, kappersfiets of bijvoorbeeld een kapperstoel? Dat kan bij www.kappersspullen.com allemaal!

Wij bieden een groot assortiment aan in kappersinterieur voor elke doelgroep. Wij adviseren u met het maken van de juiste keuze en kunnen u zo helpen met het inrichten van uw droomsalon! Ben je op zoek naar een moderne inrichting, old school barbier inrichting, kleurrijke inrichting of wat meer klassiek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres wij bieden alles op het gebied van kappersinterieur. Wij leveren werkwagens, kappersstoelen, kappersfietsen, wachthoeken, droogkappen of climazons, wasunits, kaptafels en toonbanken/balies. Wij leveren verschillende goed gepositioneerde merken in deze markt, merken zoals Sibel, Original Best Buy, Barburys, Comair en Nelson Mobilier. Ontdek ons assortiment en bij vragen of advies kunt u ons 6 dagen per week bereiken! 

beautydroogkappenkappersstoelenkappersfietsenspiegelswerkwagensbarber stoelenmobiele wasunitshanddoekverwarmersbarbierspalen

© 2014 - 2021 Kappersspullen.com | sitemap | rss