Een oefenhoofd is onmisbaar voor elke kapper in opleiding maar voor de kappers en haarstylisten met ervaring zijn ze net zo goed onmisbaar. Op verantwoorde wijze (en in je eigen tijd) experimenteren met kniptechnieken, haarkleuringen en permanent.

Je doet er gelukkig niemand kwaad mee als het fout gaat.  Wij verkopen de beste merken oefenhoofde door hun producten met perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

Bij het kopen van een oefenhoofd let je er op of het menselijk, natuurlijk of synthetisch haar is. Hiervoor is het dus heel belangrijk dat je weet wat je er mee gaat doen. De haardichtheid en de lengte van het haar is echter ook heel belangrijk. Laatste belangrijke aspect is de implementatie. Een oefenhoofd met menselijk haar en een natuurlijke implantatie komt het beste overeen met de werkelijkheid, maar hier betaal je dan ook weer meer voor. De haarlengte van de kapperskop is simpelweg bepalend voor waar je op wil oefenen. En wil je vlechten of opsteken? Dan heb je sowieso een oefenhoofd van 50 cm of 60 cm nodig.

De haardichtheid van kappershoofden is verschillend, omdat elk mens ook een andere haardichtheid heeft. Door op verschillende kapperskoppen met een andere dichtheid te oefenen, creëer je dus ook een bredere ervaring.

© 2014 - 2024 Kappersspullen.com | sitemap | rss