Barbicide - Geconcentreerd Desinfectiemiddel - 1890 ml - 017922564213

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 29,95 (exclusief 21% btw)

Barbicide - Geconcentreerd Desinfectiemiddel - 1900 ml - 017922564213

Met de Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel 1.9L houdt je elk oppervlak en elk gebruikte gereedschap veilig schoon! Verantwoord omgaan met producten en klanten is tegenwoordig een belangrijke factor van klanttevredenheid, Barbicide helpt je een handje om deze klanttevredenheid te verhogen! Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel werkt effectief tegen het bestrijden van bacteriën, schimmels, pseudomonas, stafylokken en salmonella. Of je nou kapper, schoonheidsspecialist of nagelstyliste bent, het Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel  is voor alle instrumenten en gereedschap in de salon te gebruiken.

Dit desinfectiemiddel is geconcentreerd, je kunt het eenvoudig mengen zonder dat het extra opslagruimte inneemt. Het is veilig voor niet-poreuze oppervlakten inclusief roestvrij staal, metaal, kammen, borstels, scharen en mesjes! Door de anti-roest formule worden kostbare instrumenten goed beschermt zonder ze te beschadigen. Dit schoonmaakmiddel is speciaal ontwikkelt voor professioneel gebruik en verwijdert elke vlek, viezigheid en bacterie met gemak zodat je altijd schoon en verantwoord te werk kunt gaan!

Een ideale behandeling voor je gereedschap doe je met Barbicide. Dit concentraat dien je te mengen met water en hier vul je vervolgens de Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar mee. Vervolgens dompel je de instrumenten in het concentraat en laat je het 5 tot 10 minuten schoonspoelen!

Aanbieding

© 2014 - 2021 Kappersspullen.com | sitemap | rss